Това беше!


Здравейте приятели,

Това е последната споделена история която spodeli.info ще ви разкаже. Днес spodeli.info ще говори сам за себе си.

Преди почти 5 години, на 27-ми февруари 2007-ма година, се роди една идея и ние я нарекохме Spodeli.info. Бяхме мотивирани да създадем място в интернет, в което човек ще може да сподели за свой съкровен проблем абсолютно анонимно. Понякога човек има нужда да сподели нещо, да си излее мъката и да има хора, с които да си поговори за проблемите си, без да има значение кой е той и кои са те!

За съжаление днес почти 5 години след този светъл момент ние виждаме, че се получи нещо съвсем различно от това което искахме да създадем. Видяхме, че spodeli.info започва да вреди на потребителите си, а не да им помага.

Благодарение на свободата, която бяхме дали на всеки от вас, да изразява свободно мнението си без да се притеснява от нищо, започна да наранява много невинни хора. Започнахме да получаваме десетки и стотици оплаквания от хора, които са пострадали от тази свобода. Проблемът е, че ние искахме да помагаме на хората, а не да им вредим.

През тези 5 години научихме много за възпитанието на хората, за това как младите родители възпитават децата си, за това какво вълнува младежите, за това в какъв свят живеем.

Именно тези причини 5 години по-късно ни мотивират да прекратим проекта!

Искренно се надяваме, все пак да сме успели да помогнем на много хора да се справят с проблемите си и да продължат смело напред. На тези, на които не сме успели да помогнем, приемете нашите искренни извинения!

Та ... както започнахме в началото "Това беше!" ... ние не искаме да сме част от това!


За хората на които сме успели да помогнем и смятат проекта за полезен, ето няколко други подобни проекти, към коите можете да се обърнете за помощ:

Публикувано: 25.01.2012

Ако желате да ни напишете нещо: